Voor vragen bel 0528 35 1331 of e-mail ons op info@lichtendonk.com, wij helpen u graag verder.
Print catalogus

Fotolijsten groot

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Fotolijsten groot formaat voor uw mooiste foto’s

 

Uw mooiste foto’s verdienen een optimale presentatie, en daarvoor zijn grote fotolijsten de beste keus. Bij grote uitvergrotingen kiest u vanzelfsprekend voor een grote fotolijst, maar ook als er sprake is van wat kleinere foto’s, kunt u verrassende effecten bereiken met fotolijsten groot formaat.

 

U kunt op vele manieren foto’s inlijsten in grote fotolijsten. Om u een idee te geven van de verschillen demanieren van inlijsten:

-         Kleine fotolijsten, groot formaat foto’s; hierbij beslaat de foto bijna het gehele oppervlak en dient de lijst vooral als ophang middel.

-         Grote fotolijsten, groot formaat foto’s; hierbij is er evenwicht tussen de foto en de fotolijst, voor een harmonieuze presentatie.

-         Grote fotolijst, klein formaat foto; u kunt hierbij denken aan een opvallende lijst als blikvanger, maar ook een fotolijst die u gebruikt om meerdere kleine foto’s in te lijsten.

 

Soorten fotolijsten groot formaat

In de webshop van fotolijsten.nl vindt u een heleboel verschillende grote fotolijsten. We verkopen veel fotolijsten groot formaat als wissellijsten, met een minimale rand. Dit soort grote fotolijst leent zich voor een strakke presentatie en een modern interieur.

 

Ook verkopen we veel grote fotolijsten met brede, opvallende randen. Al naar gelang de inrichting van uw woning kunt u kiezen uit fotolijsten groot formaat met houten randen, in klassieke stijl of met uitbundige barokke randen.

 

Of u nu de voorkeur geeft aan zilveren, gouden, aluminium of houten fotolijsten groot formaat, bij fotolijsten.nl vindt u zeker de grote fotolijst die u zoekt.

 

Beste nu uw fotolijsten groot formaat in onze webshop.

Lichtendonk gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Lichtendonk voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer